skip to Main Content

De er profesjonelle, pålitelige og yter tjenestene på en personlig og service-minded måte.

Meteoritt AS er et lite selskap som startet opp i 2016.

De første par årene gjorde jeg mesteparten av regnskapet selv, og vi brukte kun regnskapsfører til avstemning og årsregnskap.

Det første regnskapsbyrået vi brukte fungerte bra, helt til vår regnskapsfører hos dem sluttet. Da raste alt; selv ikke skattemeldingen klarte de å levere før et stykke ut i juli tross uttallige fortvilte purringer fra meg. Det var skremmende at alt hos dem vedrørende oss var avhengig av én ansatt, og når den personen sluttet at de ikke maktet å følge oss som kunde opp.

Det tok tid før jeg klarte å finne et byrå jeg følte jeg kunne stole på, men alt ble snudd på hodet da DigiTall Midt-Norge kom ombord. I starten ville jeg helst gjøre så mye som mulig selv og dette gikk de med på.
Selskapet vårt vokste ganske kjapt over kort tid, og da kjente jeg på behovet for en trygg og pålitelig løsning på hele regnskapet. Det var da naturlig å utvide tjenestene hos DigiTall Midt-Norge. Det eneste jeg angrer på nå er at jeg ikke fra starten overgav alt ansvaret for oppfølgingen av regnskap og bank til deres profesjonelle og pålitelige team.

Jeg har vært i kontakt med flere i teamet hos DigiTall Midt-Norge og alle leverer alltid. Det er ingen spørsmål som er for lite eller stort; svaret har de eller så finner de det. Fordi jeg hadde en veldig uheldig og lei erfaring med ett byrå, tar jeg ikke for gitt at de finnes så fantastiske regnskapsbyråer som DigiTall Midt-Norge. De er profesjonelle, pålitelige og yter tjenestene på en personlig og service-minded måte. Nå kan jeg konsentrere meg om å drive mitt eget selskap, i trygg forvisning om at regnskapet er i det beste hender hos DigiTall Midt-Norge.

Linda May Kallestein
CEO

meteoritt.com