skip to Main Content
Smarte løsninger
- der du er!
Du sparer dyrebar tid med et effektivt regnskapssystem!

Med våre systemer får du full oversikt over din økonomi hver dag. Systemene er sømløse, papirløse og krever ingen installasjon.

Regnskap

Du sparer dyrebar tid med et effektivt regnskapssystem! Med våre systemer får du full oversikt over din økonomi hver dag. Systemene er sømløse, papirløse og krever ingen installasjon.

Enkelt regnskap

Vi mener at regnskap skal være enkelt og greit, og bruker derfor et språk du forstår. Rapporter får du helt etter eget ønske, og du har alltid en rådgiver som kjenner deg og din bedrift tilgjengelig.

Du får full oversikt over hva du skylder, og hva du har tilgode hos dine kunder til enhver tid. Bilag legges rett i systemet, så tiden der bilag og fakturaer forsvinner er herved over. I tillegg gjør automatisk bokføring det enkelt å fakturere selv, dersom du ønsker det.

Smarte løsninger – der du er

Regnskapssystemet er mobilvennlig, noe som sørger for direkte innsending av reiseregninger, utlegg og kjørebok. Dette frigjør tid som ansatte kan bruke på andre, mer lønnsomme aktiviteter.

Du jobber rett i skyen, og har mulighet til å bruke systemet i hele virksomheten din. Det vil si at du kan få et komplett forretningssystem som kan håndtere alt fra faktura og prosjektstyring til timeregistrering og lønn. Vi skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift!

Regnskap slik du ønsker at det skal være

• Automatisk bokføring av innbetalinger fra kunder
• Utbetalinger og bokføring av utbetalingene til leverandørene dine
• Utbetaling av lønn med automatisk bokføring
• Automatisk overføring av data fra kassasystemet ditt direkte til regnskapet
• Automatisk overføring av ordrene dine og andre data fra nettbutikken din
• Automatisk fakturahåndtering med finansiering og automatisk purresystem
• Utbetal direkte fra regnskapssystemet – du trenger ikke innom nettbanken.

Ta kontakt med oss i dag for råd som kan redusere dine regnskapskostnader

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!