skip to Main Content
La oss bli din
online regnskapsfører!
Regnskaphjelp uansett hvor du er!

Med regnskap i skyen er vi uavhengig av sted.  Våre systemer er sømløse, papirløse, skybaserte og krever ingen installasjon.

Online regnskapsfører

Smarte skybaserte løsninger i kombinasjon med online regnskapsfører gjør det enkelt å for deg å ta den delen av regnskapet du ønsker å gjøre selv.

Du jobber selv direkte i systemet og henter hjelp fra oss når du trenger det, eller vi tar ansvaret for hele regnskapet i ditt eget forretningssystem.

Vi anbefaler alltid at du har regnskap i samme forretningssystem som du bruker til vanlig. Da har du full oversikt over din økonomi daglig.

Med våre skybaserte systemer er det lett å være online regnskapsfører og hjelpe deg med det du ønsker.  Du og regnskapsfører jobber sammen på nett og kommuniserer på telefon, epost og nettmøter.

Å ta i bruk nye muligheter for å jobbe effektivt på nett betyr ikke at du mister den personlige kontakten. Gjennom å ha tett personlig kontakt med deg som kunde, har vi også en bedre forutsetning for å gi deg gode råd underveis. I tillegg kommer vi av og til på besøk!

  • Ingen reisevei og besøk hos regnskapsfører.
  • Alle bilag sendes elektronisk inn i systemet.
  • Automatiserte tjenester som gjør at vi begge kan jobbe effektivt.

Vi kan derfor være din online regnskapsfører uansett hvor du er i landet: Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Oslo, Stord eller andre steder.

 

 

 

 

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!