skip to Main Content

DigiTALL Midt-Norge anvender de opplysningene du velger å oppgi eller som på andre måter samles inn, i forbindelse med oppfølging av deg som kunde, leverandør eller i annen relasjon som følger av vår forretningsdrift.

Behandlingen baseres på:

  • Ditt aktive samtykke der dette er påkrevd
  • Avtale eller dialog forut for avtale
  • Berettiget interesse for å følge opp din henvendelse
  • DigiTALL Midt-Norge sine rettslige forpliktelser

Vi sletter alle personopplysninger når det ikke lenger er formål for behandlingen.

Dine rettigheter

  • Du har rett til innsyn i de behandlinger for foretas om deg.
  • Du har rett til å anmode om retting, begrensning eller sletting av dine personopplysninger.
  • Du har rett til å protestere mot behandlingen.
    Se artikkel 15 – 18 i personvernforordningen for nærmere beskrivelse av din rett til innsyn, retting, begrensning og sletting.
  • Du har rett til å motta eller få overført personopplysninger om deg selv dersom behandlingen er basert på samtykke eller avtale.
    Se artikkel 20 i personvernforordningen for nærmere beskrivelse av din rett til dataportabilitet.
  • Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til tilsynsmyndigheten.
    Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Om vår behandling av personopplysninger:

Nettbaserte tjenester

Våre nettbaserte tjenester skal gi deg best mulig informasjon om vårt selskap, våre produkter og våre tjenester. For å kunne følge opp dine forespørsler og gi deg en god opplevelse kundeopplevelse, samler vi inn og behandler personopplysninger. Vi samler inn og behandler de opplysninger du velger å oppgi samt opplysninger knyttet til din bruk av nettsidene og de øvrige nettbaserte tjenestene.

Analyse og statistikk

DigiTALL Midt-Norge benytter Google Analytics for analyse av aktiviteten på våre nettsider. Dataene som samles inn avidentifiseres gjennom Google Analytics Anonymisert IP.
Google Analytics er tilknyttet Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles iht. EUs lover for behandling av personopplysninger (GDPR). Du kan lese mer om hvordan Google Analytics behandler personopplysninger her.

Kontaktskjema

Du kan benytte vårt skjema for å kontakte oss. Opplysningene du oppgir benyttes for å håndtere din forespørsel til oss.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Informasjonskapselen lagrer informasjon om adferd og sikrer at en nettside fungerer teknisk.

Vi benytter informasjonskapsler ved bruk av http://digitallmidtnorge.no/:

  • Slik at nettsidene skal fungere og huske dine valg
  • For å gi oss statistikk om bruk på nettsidene (Google Analytics)
  • For å registrere adferd på nettsiden (Google AdWords)
  • For statistikk og brukertilpasset annonsering (Google DoubleClick)

Nyhetsbrev

DigiTALL Midt-Norge sender ut nyhetsbrev for å gi deg informasjon vårt selskap, våre produkter og tjenester. Utsendelse av nyhetsbrev baserer seg på din påmelding eller ditt samtykke. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevene om du ikke lenger ønsker å motta disse.
Nyhetsbrevene administreres og sendes ut med tjenesten MailChimp. MailChimp er tilknyttet Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles iht. EUs lover for behandling av personopplysninger (GDPR). Du kan lese mer om hvordan MailChimp behandler personopplysninger her.

Sosiale medier

DigiTALL Midt-Norge benytter Facebook, LinkedIn og Twitter. Disse benyttes for å ivareta dialog med deg som er interessert i våre produkter og tjenester, holde deg oppdatert innenfor fagområdet regnskap og for å rekruttere dyktige medarbeidere.
Selskapene er tilknyttet Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles iht. EUs lover for behandling av personopplysninger (GDPR).

Du kan lese mer om hvordan selskapene behandler personopplysninger her:
Facebooks personvernerklæring
LinkedIns personvernerklæring
Twitters personvernerklæring

Kundebehandling

Vi benytter 24SevenOffice for å utføre oppgaver som fakturering, regnskap og kundeoppfølging herunder e-post. Dataene lagres hos 24SevenOffice og utveksles ikke utover det som er nødvendig for formålet med behandlingen. Du kan lese mer om hvordan 24SevenOffice behandler personopplysninger her.

Regnskapstjenester

All behandling av personopplysninger i forbindelse med våre regnskapstjenester er underlagt databehandleravtale med våre kunder.

Våre underleverandører

Webhuset AS
Nygårdsgaten 114
5008 Bergen

The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp
675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, Georgia 30308

Google Inc
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, California 94043

24SevenOffice
Strandpromenaden 9
0252 Oslo

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker ytterligere opplysninger om hvordan DigiTALL Midt-Norge behandler personopplysninger.

DigiTALL Midt-Norge AS
Schultz Gate 2-4
7013 Trondheim
+47 489 99 918
post@digitallmidtnorge.no