skip to Main Content
Regnskapsførere Med Erfaring Og Ambisjoner!

Regnskapsførere med erfaring og ambisjoner!

Har du erfaring og ambisjoner om å utvikle deg videre innen regnskap?
Da vil jeg ha deg på mitt team i digiTALL Midt-Norge AS

Hvis ikke, behøver du ikke lese resten av teksten – da passer du ikke inn på vårt team.

Vi vokser og er hele tiden på jakt etter personer med god erfaring.

Jeg søker deg som har et stort engasjement for regnskap og hele tiden ønsker å utvikle deg. Da er du ikke redd for å ta i bruk ny teknologi og er  på jakt etter nye og bedre måter å utføre jobben på.

For meg er erfaring og gode holdninger like viktig som utdannelse. Du må ha fullt engasjement for jobben du skal gjøre, og ta eierskap for å hjelpe våre kunder.

Da må du ta initiativ for å få løpende kontroll, Du tar egne og bevisste valg og ønsker å være i forkant av problemstillingene i stedet for i etterkant når ting allerede har oppstått.

Det er avgjørende at du har erfaring med periodeavslutning og avstemming og dokumentasjon av balanse ved årsoppgjør.

Vi vokser og det er derfor store muligheter for deg å ta mere ansvar og oppgaver.

Vi tilbyr deg:

  • Mulighet å vise hva du er god for!
  • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted.
    Om du sitter på hjemmekontor – jobber kveldstid eller andre tider på døgnet, er det viktigste at du gjør jobben din og vi sammen utnytter teknologien som gir denne muligheten. Du behøver derfor ikke jobbe fra kontoret hele tiden.
  • Mulighet til å jobbe deltid
  • Mulighet til å utvikle deg selv enten du vil bli bedre i faget ditt, eller ønsker å utvide rollen innenfor økonomistyring, forretningssystemer og forretningsforståelse.
  • Konkurransedyktig lønn
  • Mulighet til å påvirke din egen stilling og ansvar for egne beslutninger.
  • Mulighet til å lede flere områder i vår drift videre (for deg med ytterligere ambisjoner).

Du vil ha kontakt med kunder og følge dem opp. For oss er det viktig at du er komfortabel med å være i kontakt med mennesker, da dette vil bli en stor del av hverdagen. Vi skaper gode resultater sammen, så samarbeidsevner verdsettes høyt.

Når du er proaktiv forsøker du å påvirke eller definere omgivelsene dine. Du skaper eller kontrollerer en situasjon ved å ta initiativ, forutse begivenheter eller problemer snarere enn bare å reagere når de er oppstått. Som regnskapskontor i dag må vi være proaktive og i forkant hele tiden.  Derfor vil jeg ha akkurat deg!