skip to Main Content
Nettlønn -
komplett
skybasert
lønnssystem
Du sparer dyrebar tid med et effektivt lønnssystem!

NettLønn er et 100% skybasert lønnssystem, sømløst integrert mot 24SevenOffice Regnskap og Timer – uten behov for tenke på installasjoner, drift og alle mulige versjonsoppdateringer.

Nettlønn – komplett  skybasert lønnssystem

NettLønn er et 100% skybasert lønnssystem, sømløst integrert mot 24SevenOffice Regnskap og Timer – uten behov for tenke på installasjoner, drift og alle mulige versjonsoppdateringer.

Med NettLønn og 24SevenOffice har du automatisk tilgang til siste versjon, som alltid sørger for at alt er oppdatert i henhold til offentlige lov- og regelendringer og sikker lønnskjøring. Løsningen er intuitiv, skalerbar og lett å ta i bruk.

 

Enkelt å sende ut lønnslipper på e-post

Lønnsmottakere får tilsendt lønnsslipp per epost. Som kunde kan du velge mellom et enkelt – eller et mer avanserte oppsett for lønnsslipp. Sistnevnte kan for eksempel være en nyttig, om dere benytter spesialløsning for automatisk beregning av provisjonsbasert lønn.

Nettlønn er integrert mot mange tidsregistrerings systemer!

Mange av de ledende tidsregistreringssystemene er integrert mot NettLønn. For eksempel Tidsbanken, Tamigo, SmartDok, Proresult med fler.

NettLønn og 24SevenOffice har to ulike tidsregistreringsmoduler selv. En rettet mot utfakturering og en mot timeregistrering hos ansatte til avlønningsformål.

 

Nettlønn er enkelt å utveksle data med andre systemer

Sliter du med systemer som ikke ikke lar seg integrere? NettLønn er integrert med dusiner av spesialiserte systemer i skyen, og er selvfølgelig integrert med Altinn.

Velger du NettLønn har du tilgang til en verden av muligheter som effektiviserer din hverdag. Her er noen av integrasjonspartnere.24SevenOffice, Procountor, Xena, MS NAV, PowerOffice Go, E-conomic, Tidsbanken, Traveltext, Tamigo, Proresult, SmartDok, Quick systems, Capitech, Time Recorder.

Kun ett par tastetrykk skal til for utveksling av data som bankutbetalinger, A-melding, E-skattekort, Pensjons-, Tids-, Reisedata og regnskapsbilag.

Du bestemmer hva som skal utveksles og når.

Ta kontakt med oss i dag for råd som kan redusere dine regnskapskostnader

Vi kan også gi deg pris på lønnstjenester / lønnsutbetaling

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!