skip to Main Content
Fakturaløsning med
automatisering!
Fleksibel fakturaløsning!

Fakturer med automatiske rutiner.  Unngå registrering flere ganger.

Tilbud, ordrebekreftelse, faktura, purring, inkasso, finansiering, automatisk bokføring

24SevenOffice fakturering

Med et godt fakturasystem kan du lett automatisere tjenester som bokføring, purring, inkasso i ett system.

Vi kan levere flere systemer og bruker selv 24SevenOffice som vi har god erfaring med bruk. Med 24SevenOffice fakturering får du blant annet:

  • EHF Send faktura med Elektronisk Handelsformat EHF
  • Autmatisering av fakturasending – systemet velger gunstigste måte.
  • Skreddersy faktura og ordremaler – send tilbud, ordrebekreftelser og faktura ved kun å endre status.
  • Fakturer direkte til mottaker i Vipps – mottaker kan vipse penger tilbake og all bokføring skjer automatisk
  • Fakturer, selg faktura (fakturakjøp) og få penger på konto i morgen.
  • Mobil løsning – registrer ordre på farten
    Send faktura direkte i Vipps etter utført oppdrag så kunden kan betale kontakt.  Automatisert løsning som bokfører alle transaksjoner.
  • Repeterende faktura (for fakturering av periodiske beløp som lisenser, abonnementer osv)

Fakturer fortløpende. Få bedre cashflow

Å fakturere fortløpende, og ikke minst å ta i bruk EHF (elektronisk faktura), sammenlignet med for eksempel månedlig kundefakturering – kan ha større innvirkning på likviditeten og cashflow til et selskap enn det mange bedrifter er klar over.

24SevenOffice tilbyr Vipps Faktura helintegrert i vårt fakturasystem. Med Vipps Faktura kan privatkunder motta og betale fakturaer direkte i Vipps-appen. For regningsbetaler betyr det rimeligere og enklere betaling, mens det for din bedrift betyr raskere innbetalinger og mindre administrasjon.

I 24SevenOffice kan du fortelle systemet hvilke prioriterte distribusjonsmetoder du ønsker å benytte på dine utgående fakturaer. Ergo, systemet prøver først å sende i format definert som «1. prioritet», før det går videre i prioriteringsrekkefølgen. Trykk «fakturer» og resten går automatisk. Det er dermed effektivt å fakturere fortløpende – med fakturamaler skreddersydd bedriftens behov og profil.

Via 24SevenOffice Mobil kan eksempelvis hver ansatt, enkelt registrere time- og fakturagrunnlag fortløpende tilknyttet et prosjekt. På denne måten er fakturagrunnlaget automatisk på plass.

Alle fakturaer bokføres automatisk – og innbetalinger blir matchet fortløpende mot reskontro. Ergo har du alltid rapporter tilgjengelig i sanntid – med full sporbarhet med drill down ned til bilagsnivå.

Fra systemet kan du med et par tastetrykk få et oversiktsbilde over utestående via aldersfordelt kundeliste eller betalingslisten. I 24SevenOffice kan du i tillegg bygge ditt egendefinerte Dashboard med «widgets» for alt fra likviditet, fakturering, balanse til resultat.

Fakturering – enkel løsning for håndtverkere

Med 24SevenOffice fakturering kan du registrere oppdraget og kunden før du drar ut. På mobil kan du registrere ordre og varer som skal faktureres direkte til kunden.

Ved ferdig oppdrag – tilpass ordren – fakturer – ta i mot betaling via Vipps.

Alt går automatisk med bokføring fra faktura til innbetaling fra kunden.

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!