skip to Main Content
Prosjekt og
timer på
web og mobil
Effektiv timeregistrering og prosjektstyring

Full kontroll over alle faser i et prosjekt – fra planlegging, gjennomføring, timeregistrering til økonomi.

24SevenOffice prosjekt og timer – Full kontroll over alle faser i et prosjekt

 

For en hver prosjekt- og konsulentbedrift er det viktig å ha full kontroll over alle faser i et prosjekt – fra planlegging, gjennomføring, timeregistrering til økonomi. Med 24SevenOffice Prosjekt & Timer får du en rekke smarte løsninger samlet på ett sted for håndtering av dine prosjekter – uansett om du er på farten eller på kontoret.

Modulene er integrert i 24SevenOffice ERP – og tilbyr smarte løsninger for et bredt spekter av bransjer, tilpasset ulike roller – i alt fra enkel til avansert prosjektstyring.

Full oversikt i prosjektet fra start til slutt med prosjekt og timer

Som prosjektleder i 24SevenOffice kan du enkelt planlegge prosjektets gjennomføring fra A til Å, tildele oppgaver, styre rettigheter og invitere fritt antall eksterne deltakere til å delta på prosjektene.

Alle prosjekter får automatisk tildelt et prosjektnummer ved opprettelse i 24SevenOffice – slik at alle inntekter og kostnader i prosjektet kan knyttes og spores mot dette nummeret. På kostnadssiden kan dette eksempelvis være innkjøp av materiell eller eksterne konsulenttjenester.

 

Bruk dine ressurser riktig

Etter at prosjektet er opprettet og prosjektplanen er ferdig satt opp i systemet, legger du til deltakere og allokerer ressurser til utførelse av oppgavene med utgangspunkt i tilgjengelighet i ressursplanleggeren.

Så fort prosjektet er iverksatt har prosjektleder full oversikt over fremdrift, status og oppgaver i prosjektet via Gannt eller prosjekt- og oppgavelisten i prosjektplanleggeren.

 

Hold alle i teamet løpende oppdatert

I 24SevenOffice Prosjekt kan du kommunisere effektivt i dine prosjekter via prosjektveggen fra alle devicer. Alle prosjektdeltakere mottar fortløpende notifiseringer på mobil, når meldinger blir lagt ut på «veggen».

Fra Dashboard i systemet kan svare på veggmeldinger direkte fra din «hurtigliste» på Dashboard, dersom du ikke er inne i selve prosjektet der og da. Det er også mulig å opprette prioriterte prosjektvegger som egne widgets fra Dashboardet i 24SevenOffice, slik at du har tilgang til all kommunikasjon direkte fra innlogging.

I 24SevenOffice kan du også koble epostkommunikasjon direkte mot prosjektene dine.

 

Fleksibel og effektiv timeregistrering

I 24SevenOffice kan kunder opprette en rekke kategorier, produkter og tjenester; alt fra ulike timesatser, til kjøring, utstyr og materiell. Dette blir automatisk tilgjengelig i prosjektmodulen, slik at medarbeidere enkelt kan registrere alt fra timer – til forbruk av materiell og utstyr, direkte fra laptop, nettbrett eller smarttelefon – fra kontoret eller ute på oppdrag.

Fra alle devicer har hver enkelt bruker full oversikt over sine aktive prosjekter, de siste prosjektene de har ført tid på – eller prosjektene de har blitt invitert – eller lagt til i av prosjektleder. Brukere kan naturligvis også opprette nye prosjekter direkte fra mobilen.

 

Full kontroll over økonomien i prosjektet

I 24SevenOffice sitter prosjektleder, til en hver tid både med oppdatert økonomisk status og fremdrift i prosjektet.

Ettersom alle data blir registrert fortløpende unngår en forsinkelser grunnet mangelfull dokumentasjon eller spesifikasjoner på oppdrag som er utført. Så fort alle deltakere i et prosjekt har satt status til «fullført» – har prosjektleder automatisk alle tall og data en trenger for å kunne fakturere kunde. Alle fakturaspesifikasjoner kommer automatisk med på faktura, da dette allerede er lagt inn av deltakerne på prosjektet.

Fra 24SevenOffice er det opp til deg om du vil sende faktura som EHF (elektronisk faktura), PDF- eller printfaktura. Ved bruk av EHF sjekker systemet automatisk om dine kunder er registrert i ELMA, slik at du fortløpende kan sette dette som foretrukket fakturaformat på kundenivå.

Få innsikt via dashboard og avanserte rapporter

I prosjektlisten i 24SevenOffice har du full oversikt over økonomien og status i alle prosjekter – på ett sted. Her kan du selv skreddersy dine rapporter og få full oversikt over salgsinntekter, resultat, dekningsbidrag, dekningsgrad med mer.

Fra Dashboard i 24SevenOffice kan hver enkelt ansatt og prosjektleder skreddersy sine egne oversiktsbilder på tvers av alle prosjekter.

Du kan velge blant en rekke widgets basert på prosjektoppgaver, prosjektvegg, hurtigliste – med mer.

 

Effektiv deling av dokumenter

Ved å benytte deg av filhåndtering på prosjektene dine, har du tilgang til viktige dokumenter hvor enn du måtte befinne deg. Hvert enkelt prosjekt har et eget dokumentområde hvor du kan dele og jobbe med prosjektrelaterte dokumenter. Du kan enkelt laste opp dokumenter ved bruk av «drag and drop», styre deltakeres tilgang og sende e-post med dokumenter direkte fra prosjektkortet.

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!