skip to Main Content
24SevenOffice mobil
Jobb smart med mobile løsninger!

Med 24SevenOffice mobil kan du jobbe effektivt og smart på mobil i hverdagen! 

24SevenOffice mobil

En travel jobbhverdag har mer enn ett modus – og består av et vidt spekter av måter å jobbe på. Derfor er det viktig med fleksible verktøy, der det er enkelt å gi input og holde seg løpende oppdatert – uansett om det skulle være fra en laptop, smarttelefon eller et nettbrett.

24SevenOffice Mobil er utviklet med mål og hensikt om å være et nyttig verktøy i de situasjonene det er naturlig å bruke mobilen for å holde seg oppdatert – eller til å utføre oppgaver i jobbhverdagen.

Rapporter mens du er på farten

Rapportene på mobil har til hensikt å gi deg tilgang på nøkkeltall og nyttig styringsdata mens du er på farten.

Her har du tilgang til time-, faktureringsrapporter, med blant annet trend over tid, mest solgte produkter, omsetning på kunde-, prosjekt-, avdelingsnivå – til økonomiske rapporter med for eksempel EBIT inneværende år og trend siste 12 måneder.

Alle rapporter har visning enten grafisk, eller med mer detaljerte tall. De fleste rapportene kan kjøres med fra-til-dato.

Timeregistrering

På Timer Mobil har du full oversikt over dine aktive prosjekter, de siste prosjektene du har ført tid på – eller prosjektene der du har blitt invitert eller lagt til av prosjektleder. «Tid» og «kostnader» registrerer du effektivt ved å velge prosjektet du vil føre dette på.

Brukere kan til enhver tid se både logg over dine siste registreringer – samt status på disse (godkjent eller fakturert). Det er også mulig å registrere viderefakturerbare kostander mot et prosjekt. Dette gjør at prosjektleder har oversikt over både timer og kostnader i sanntid, slik at faktureringen kan gjøres fortløpende.

Trenger du å søke etter prosjekter eller å opprette nye – kan dette gjøres direkte fra mobilen.

Løpende oppdatert på status i prosjekter

Fra Prosjekt Mobil har brukeren full oversikt over sine prosjektoppgaver, på lik linje med «arbeidsliste» i systemet.

For prosjektleder er dette en et svært nyttig verktøy for å delegere oppgaver til interne eller eksterne prosjektdeltakere. Med noen få tastetrykk kan man blant annet endre status, legge inn beskrivelse av oppgaver som skal utføres – eller føres timer på.

Godkjenning av bilag

Med 24SevenOffice sin godkjenningsfunksjon fra mobil er det svært enkelt for bedriftens ansatte å godkjenne fakturaer fortløpende – uansett hvor de befinner seg.

Alle bedriftens «godkjennere» får notifisering på mobilen hver morgen og ettermiddag, dersom det ligger bilag og venter på deres godkjenning. Fra mobilen kan en raskt og enkelt påføre prosjekt, avdeling og eventuelle kommentar på bilaget, noe som naturligvis legger til rette for at godkjenningsflyten blir svært effektiv.

Kommunikasjon med notifisering

For å samle all kommunikasjon viktig kommunikasjon i selskapet på ett sted kan du benytte «firmaveggen» fra desktop eller 24SevenOffice Mobil. Så fort det legges til en nye melding på kommer det opp en varsling på mobilen.

Reise- og utleggsregning

Arbeidstakere kan nå levere utleggsregning elektronisk, uten å måtte ta vare på originalkvitteringen etter utlegg i forbindelse med mat, telefon, innkjøp, reise etc. Med vår løsning fra mobil – er det bare å ta et bilde av bilaget og sende det inn direkte fra mobilen.

Her samler du fortløpende bilag for eksempel i forbindelse med reise. Løsningen tar hensyn til formål, datoer, summer og valutaer. Etter endt reise legger du inn ditt kontonummer og utleggsregningen leveres direkte fra mobilen.

Send ordre fortløpende

Fra ordrebehandling på mobil kan brukere effektiv opprette ordre, tilbud og ordrebekreftelser – mens de er på farta eller ute i felten. Alle nødvendige ordrestatuser er tilgjengelige på mobil, noe som gjør at alle deler av bedriften kan inkluderes.

For eksempel kan selgere og konsulenter legge inn tilbud og ordrebekreftelser fortløpende. Denne funksjonen er blant annet også brukt mye innen lager og logistikk – som gjerne benytter statusene «produksjon», «pakk» og «utsendt».

Du kan selvsagt opprette nye kunder og produkter fortløpende.

Alltid tilgang til kunde- og leverandørinformasjon

Med CRM Mobil har du effektiv tilgang til kunde- og leverandørinformasjon til enhver tid. Uansett om du er på farten eller på reise – har du umiddelbart tilgang til kontaktdetaljer, kart, mailadresser og notater – på alle kunder og kontakter.

Det er naturligvis også enkelt å legge til nye kontakter og opplysninger fortløpende.

Salgsmuligheter og pipeline

Registrer salgsmuligheter og oppdater relevant informasjon og steg i salgsprosessen mens du er på farten.

Denne funksjonen gir selger en meget god oversikt over sin pipeline per måned og kvartal med et tastetrykk. Samtidig har man mulighet til å registrere nye salgsmuligheter når man for eksempel er ute i møter, på messe, står på stand – eller i andre relevante situasjoner.

Det finnes også gode styringsrapporter som vise hele selskapets pipeline og verdiene i hvert steg i de aktive salgsprosessene, trend sist 12 måneder, samt topp 10 selgere på vunnede salgsmuligheter. Dette gjør at salgssjef og ledelsen har fortløpende status på salgsaktivitet og -status via mobil eller nettbrett.

Filer og dokumenter

Når man er på farta er det alltid viktig å ha tilgang på alle sine filer og dokumenter. Via Filer Mobil har du for eksempel effektiv tilgang til kundekontrakter eller viktig prosjekt-dokumentasjon.

Via løsningen kan du eksempelvis ta bilde av en signert kontrakt eller annen form for dokumentasjon – og sende denne direkte inn til kundekortet eller prosjektet.

Har mobilen din et program å åpne ønsket filtype – får du opp filer med alle mulighetene du er vant med.

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!