skip to Main Content
Skreddersy
ditt eget CRM system
i skyen!
Full kontroll fra ett sted!

Fra 24SevenOffice CRM har du full oversikt over dine kunder, kontakter og leverandører fra ett sted. Alt i skyen.

24SevenOffice CRM i skyen

 

Med 24SevenOffice CRM har du en kjerne du kan styre alle dine salgs- og kundeprosesser fra. Løsningen er naturligvis sømløst integrert med de øvrige modulene i systemet som regnskap, prosjekt, timeregistrering og samhandling, men er også tilrettelagt for integrasjoner mot en rekke andre løsninger som marketing automation, kampanjeverktøy, kundeservice, for å nevne noen.

 

Full kontroll fra ett sted

Fra 24SevenOffice CRM har du full oversikt over dine kunder, kontakter og leverandører fra ett sted. All informasjon om dine kunder, partnere, leverandører og øvrige kontakter er knyttet til deres unike kundekort i CRM. Her finner en blant annet alle aktiviteter gjort mot kunde, epostkommunikasjon, notater, avtaler, ordrehistorikk, reskontroinformasjon og alle filer tilknyttet kundekortet.

Alle i bedriften jobber mot skybasert mot samme database fra desktop, nettbrett og mobil i sanntid.

Vinn flere salg

Et sentral forutsetning for å vinne flere salg, er å bruke tid på de rette prospektene.

I 24SevenOffice kan dine bedrift selv definere salgssteg i forhold til deres kriterier og arbeidsmåte – knyttet til alle salgsmuligheter. På denne måten er det enkelt for alle i salgsteamet å planlegge tiden godt – og fokusere på de rette oppgavene, basert på innsikt, aktivitet og fremdrift.

Ved å ta i bruk 24SevenOffice CRM-system som salgstøtteverktøy har alle alle i salgsteamet til enhver tid oversikt over hvor mange salgscaser som ligger i pipeline, faser, sannsynlighet for salg og forecast basert på perioder.

 

Øk produktiviteten

24SevenOffice tilbyr flere smarte og fleksible funksjoner som øker produktiviteten, slik at de enkle oppgavene kan bli automatisert.

Systemet er sømløst integrert mot enhetsregisteret, slik at brukere kan søke opp bedrifter direkte i systemet – og legge inn blant annet navn, organisasjonsnummer, adresse og kontakter med klikk fra desktop, nettbrett eller mobil. Ergo, slipper en å bruke unødvendig tid på å legge inn data manuelt – og eliminerer samtidig rom for feiltasting.

Ved selve å definere eksempelvis kategorier, kampanjer, kilder i systemet kan du enkelt kjøre målrettede aktiviteter mot dine kontakter i CRM-databasen. Du kan da generere lister automatisk basert på valgene du selv har satt.

 

Full aktivitetsoversikt

Med 24SevenOffice CRM har ledelse tilgang til en rekke rapporter som gir fullstendig oversikt over salg, måloppnåelse og aktivitetsnivå. Ved å benytte budsjettfunksjonaliteten i vårt system kan dere måle budsjettoppnåelse både på avdelings- og selgernivå.

Aktivitetsrapporten og -historikk gir et bilde på hvilke salgsaktiviteter som gjennomføres og hva som kan forbedres. Har du noen gang lurt på om salgsmål er realistiske, møtefrekvens til selgerne, hvilke kampanjer og kilder som resulterer i flest salg? Dette pluss mye annen nyttig informasjon vil du kunne trekke ut av vårt webbaserte CRM-system.

Jobb fleksibelt med mobil

En travel jobbhverdag har mer enn ett modus – og består av et vidt spekter av måter å jobbe på. Derfor er det viktig med fleksible verktøy, der det er enkelt å gi input og holde seg løpende oppdatert – uansett om det skulle være fra en laptop eller smarttelefon.

24SevenOffice Mobil er utviklet med mål og hensikt om å være et nyttig verktøy i de situasjonene det er naturlig å bruke mobilen for å holde seg oppdatert – eller til å utføre oppgaver i jobbhverdagen.

Med CRM Mobil har du effektiv tilgang til kunde- og leverandørinformasjon til enhver tid. Uansett om du er på farten eller på reise – har du umiddelbart tilgang til kontaktdetaljer, kart, mailadresser og notater – på alle kunder og kontakter.

Det er naturligvis også enkelt å legge til nye kontakter og opplysninger fortløpende.

Salgsmuligheter
Registrer salgsmuligheter og oppdater relevant informasjon og steg i salgsprosessen mens du er på farten.

Denne funksjonen gir selger en meget god oversikt over sin pipeline per måned og kvartal med et tastetrykk. Samtidig har man mulighet til å registrere nye salgsmuligheter når man for eksempel er ute i møter, på messe, står på stand – eller i andre relevante situasjoner.

Det finnes også gode styringsrapporter som vise hele selskapets pipeline og verdiene i hvert steg i de aktive salgsprosessene, trend sist 12 måneder, samt topp 10 selgere på vunnede salgsmuligheter. Dette gjør at salgssjef og ledelsen har fortløpende status på salgsaktivitet og -status via mobil eller nettbrett.

Notfisering
Notifisering av alle vunnede salg.

Skreddersy 24SevenOffice CRM tilpasset eget behov

24SevenOffice tilbyr et bredt spekter av funksjonalitet i gjennom vårt CRM-system, samtidig er det naturligvis vanskelig å lage funksjonalietet som dekker alle behov – og da spesielt innen salg og marketing.

Å legge til rette for å kunne gjøre tilpasninger skreddersydd hver enkelt kundes behov, står sentralt i 24SevenOffice sin forretningsmodell og strategi. Derfor har vi lagt til rette for at du enkelt kan bygge på med funksjonalitet, rundt vårt CRM-system som kjerne, gjennom integrasjoner.

Ergo, kan du ha full oversikt over alle dine kunder fra kundekortet i 24SevenOffice CRM – og samtidig dra nytte av spennende funksjonalitet fra ander skytjenester innen marketing automation, kampanjeverktøy og kundeservice for å nevne noe.

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!