skip to Main Content
Velg riktig
forretningssystem tidlig!
Bli heldigital!
Du sparer dyrebar tid med et effektivt forretningssystem!

Vi hjelper deg med praktiske råd, å velge gode systemer hvor du også har regnskap. Alt i ett system! Det gir deg full oversikt over din økonomi hver dag.  Systemene er sømløse, papirløse og krever ingen installasjon.

Forretningssystemer

Legger du inn samme informasjon flere ganger, flere steder i løpet av en dag? Vi kan hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din, med godt utviklede forretningssystemer. Systemene er helt papirløse og krever ingen installasjon.

Enkle og helhetlige forretningssystemer

Å velge enkeltløsninger kan ofte være en kortsiktig løsning, som fort ender opp med å koste mer enn du hadde tenkt. Med våre forretningssystemer er du sikret et system som dekker hele driften din, og som enkelt kan integreres med din bedrifts andre systemer.

Vi hjelper deg selvfølgelig med opplæring og implementering av forretningssystemene, og står selv for support i etterkant. Du vil derfor alltid få hjelp av folk som kjenner din bedrift og deres behov.

Jobb effektivt – der du er

Med et komplett forretningssystem i skyen ligger alt til rette for at du får en mer effektiv arbeidsdag. Du kan jobbe smartere der du er, skreddersy din arbeidsflyt, og du kan automatisere og ta beslutninger fra hvor som helst, basert på data presentert i sanntid. Dette er det vi kaller en sømløs arbeidshverdag!

Forretningssystemer slik du ønsker at det skal være:

  • Jobb i skyen, når som helst og hvor som helst med automatiserte prosesser – Integrasjon mot andre systemer
  • Fakturahåndtering med finansiering og kredittoppfølging
  • Utbetal direkte fra systemet. Ingen grunn til å logge deg inn i nettbanken
  • Automatiserte utbetalinger og innbetalinger. Dette gir deg en bedre oversikt
  • Automatiserte lønnsutbetalinger
  • Lavere revisjon. Revisor kan få direkte tilgang til systemet

Vi hjelper deg å kartlegge systemene du har i dag, og skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift. Sammen ser vi på dine muligheter for effektivisering.

Kontakt oss i dag for sømløse forretningssystemer, opplæring, implementering og support. Vi er her for deg!

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!