skip to Main Content
Du Og Regnskapsføreren Din – En Love Story?

Du og regnskapsføreren din – en love story?

Har du en bedrift, er sjansen stor for at du har en regnskapsfører.  Men har du og regnskapsføreren din snakket om hvordan dere kan få best mulig tall?

 

Må regnskapsføreren din leke detektiv?

Sjansen for at du ikke har verdens tetteste forhold til denne mystiske personen som støtt og stadig maser om manglende bilag tipper vi er ganske stor. Men slik trenger det på ingen måte å være.

Du og regnskapsføreren din kan spille hverandre gode, veldig gode. Så gode at du slipper å tenke på regnskap. Høres ikke det fantastisk ut? Det syns vi.

Med gode systemer og rutiner, kan du få de gode tallene før de blir regnskap. Du kan med andre ord slippe å bruke hver siste dag i måneden på å lete gjennom bukselommer, permer, jakker og papirbunken på pulten din etter månedens bilag og utlegg.

Shit in – Shit out prinsippet gjelder også i regnskapsverdenen. Og shit out kan i dette tilfelle bety en høyere regning fra regnskapsføreren din som har lekt både etterforsker og detektiv for finne riktige tall og bilag.

Når systemene dine snakker sammen får du ett tall, ett sted, en gang. Høres effektivt ut, ikke sant? Har du også et system som gjør det enkelt å sende inn bilag fortløpende slipper du en masende regnskapsfører på telefon.

 

Gode systemer og rutiner gjør regnskapsføring billigere

Har du god orden i bilagene dine, blir regnskapsføreren ofte billigere. Det er med andre ord bare positive ting å hente ved å ta kontakt med regnskapsføreren din for å få på plass gode systemer og rutiner.

Fordelene med å ha et godt forhold, gode systemer og rutiner er mange. Du frigjør blant annet mer av din egen tid som du bruke på det du kan best, nemlig å drive virksomheten din.

Regnskapsføreren din kan også hjelpe deg med å bedre firmaets økonomistyring, i tillegg til å gi deg gode tips og råd om hvordan du økonomisk kan virksomheten din enda bedre.

Alt dette, med mere bør regnskapsføreren din kunne hjelpe deg med. Hvis ikke, vet vi om noen som kan.

Vi er opptatte av at alle våre kunder skal spilles god av sin regnskapsfører. Derfor skreddersyr vi hele vår avtale med deg. Det er tross alt vi som syns tall og billag er gøy, ikke du.

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.