skip to Main Content
Starte egen bedrift?
- vi hjelper deg med
praktiske råd!
Velg riktig forretningssystem i starten!

Vi hjelper deg med praktiske råd, å velge selskapsform og systemer med regnskap i samme administrative system.  Det gir deg full oversikt over din økonomi hver dag. Systemene er sømløse, papirløse og krever ingen installasjon. 

Går du med tanker om å starte egen bedrift?

Det å starte eget firma gir deg en frihet og selvstendighet til å styre hverdagen selv.  Det er også forbundet med mange nye forpliktelser, lover og regler som du må forholde deg til.

Valg av selskapsform – registrering og papirarbeid

Vi gir deg råd og følger deg i hele prosessen med og velge hvilken selskapsform som passer best for deg – Enkeltmannsforetak (ENK), Ansvarlig selskap (ANS) eller Aksjeselskap (AS)

Vi hjelper deg med registrering og etablering av selskapet, stiftelsesdokumenter, vedtekter, styre, og andre ting du lurer på med å drive egen bedrift.

Er dere flere som starter selskapet sammen, kan det være fornuftig å lage en aksjonæravtale.

Skal du selge varer eller tjenester og har behov for å ansette folk, kan vi hjelpe deg med det praktiske fra registrering for mva, ansettelsesavtaler og praktiske forhold du bør være oppmerksom på.

Vi kan fungere som ditt lønningskontor og foreta alle lønnsberegninger og oppfølging av praktiske oppgaver.

Vi hjelper deg å lansere drømmen!
Går du med tanker å starte egen bedrift?

Finansiering

Som regel har du behov for finansiering.  Sammen kan vi finne gode løsninger. Vi hjelper deg med lånesøknader.  Vi kan også finne andre løsninger for finansiering av behov for likviditet til driften.

Avtaler, lovpålagte oppgaver, HMS og forsikringer.

I oppstartsperioden er det mange oppgaver og formaliteter som må gjøres med finansiering, avtaler med leverandører og samarbeidspartnere, lovpålagt HMS, forsikringer osv.

Vi kan gi deg råd, og assistere deg med oppgavene.

Valg av forretningssystemer

Godt verktøy er halve jobben!  Å velge riktige forretningssystemer i starten er viktig. Velger du riktig system nå, sparer du mye penger når omsetningen vokser og du får mindre tid til administrative oppgaver.

Mange velger et «billig» system i starten med tanke på å skifte ut dette når de vokser og får bedre økonomi.  Det finnes systemer hvor du kan ta i bruk en minimumsløsning og utvide etter behov. Da sparer du både tid og penger.

Går du med planer allerede nå hvordan du en gang skal selge virksomheten, er det viktig å sørge for gode systemer og rutiner med tanke på salg av virksomheten.  Her kan vi sammen finne ut hvordan du allerede nå kan velge systemer som du kan vokse med inn i framtiden.

Regnskap

Du har valget!  Vi kan ta hele regnskapet ditt så du kan ha fokus på å etablere bedriften din.  Har du tid til å ta regnskapet selv?  Vi kan hjelpe deg med noen faste oppgaver eller du kan føre regnskapet selv. Vi kan fungere som ditt lønningskontor og foreta alle lønnsberegninger og oppfølging av praktiske oppgaver. Er du usikker på hva som er riktig for deg, snakker vi sammen og finner en god løsning.  Vi har svært gode løsninger for deg som ønsker å ta regnskapet selv.

 

Snakk med oss – vi hjelper deg!

Kontakt oss i dag,
for en uforpliktende prat!